Sinds 27 april 2018 openen wij onze deuren voor de eerste keer. Wij zijn gevestigd op het KNSM Eiland Amsterdam.

De concept is zoals hoe de warung in Indonesië werkt. De hele dag koken en daarna verkopen tot alles op is. Wij doen ook mee aan zero-wasting.

Wij zijn vanaf woensdag tot en met zaterdag open om 17:30 – 20:30.
Naast afhaal is sinds kort ook  mogelijk om binnen en op ons terras te onze maaltijd te benuttigen.
Wij hebben geen bediening dus U haalt uw maaltijd, neem drankje, zitplaats kiezen en genieten.

We gebruiken daarnaast ook milieuvriendelijke wegwerp borden ( palmborden en bananenblad ) en  houten of maïszetmeel/PLA bestek.

Paon oftewel keuken is een belangrijk gedeelte van elk huis in Bali. Het symboliseert de maag in traditionele Balinese woning. Activiteiten beginnen en beëindigen bij paon.

Paon Bali is voorlopig nog steeds de enige warung die alleen gespecialiseerd is in Balinees eten.

Iedere dag anders! Iedere dag vers!

Advertenties