Sinds 27 april 2018 openen wij onze deuren voor de eerste keer. Wij zijn gevestigd op het KNSM Eiland Amsterdam.

De concept is zoals hoe de warung in Indonesië werkt. De hele dag koken en daarna verkopen tot alles op is. Wij doen ook mee aan zero-wasting.

Om te beginnen zijn wij op donderdag, vrijdag en zaterdag open. In de toekomst is er mogelijkheid dat wij ook op woensdag gaan openen.

Naast afhaal, wordt onze Paon ook gebruikt als productie ruimte. Na 4,5 jaar als catering bedrijf, hebben nog paar catering opdrachten vast tot eind augustus.

Paon oftewel keuken is een belangrijk gedeelte van elk huis in Bali. Er komen later nog andere bewegingen naast koken en afhaal zoals pop-up restaurant, pasar/markt Bali, zaal verhuren of gewoon plek voor nganggur ‘ lekker niks doen’ en ngobrol ‘babbelen’

Paon Bali is voorlopig nog steeds de enige warung die gespecialiseerd is in Balinees eten.

Iedere dag anders! Iedere dag vers!